header_logo_2

BORLAP Nyomtatás E-mail

BOR KÍNÁLATUNK:

bortarsasag_black

 

  
     Laposa Rizling Friss 2009



A forró badacsonyi bazalton termett olasz- és rajnai rizling házasítása.

Könnyed, tiszta illatú, fiatalos, kevés szénsavval, vidám savakkal, közepesen telt ízvilággal.

Friss, üde, szomjoltó.
Borvidék: BADACSONY

   
 
 

Figula Olaszrizling 2009 Balatonfüred



A Balatonfüred-Csopaki borvidék legfontosabb fehérszőlőjéből készült üde, diszkrét illatvilágú fehérbor, zöld gyümölcsaromákkal, telt harmóniával, finoman savas hosszú utóízzel.
Borvidék:BALATONFÜRED-CSOPAK

 

   
 
  Budai Irsai Olivér 2010 Nyakas Pince



A csemegeszőlő kedvelt zamata és illata utánozhatatlan eleganciával jelent meg a száraz minőségi borokban. Hazai és nemzetközi sikereink rangot vívnak ki e magyar fajtának!
Borvidék: ETYEK-BUDA

 

   
 
 

Béla és Bandi Balaton 2009 Balatonszőlős



A Gella- és Málnás-dűlők üde, gyümölcsös sauvignon blanc-ja és rizlingje mellett a szürkebarát teste teszi harmonikussá. Friss, zamatgazdag, igazi balatoni fehérbor, címkéjén a tó csillogásával.
Borvidék:BALATONFÜRED-CSOPAK

 

   
 
  Degenfeld Hárslevelű 2008 Tokaj (félédes)



Tokaj könnyedén, zamatosan. Halvány, szinte vizes színárnyalat, virágos-körtés illat, kellemes édesség, jó savak. Meg nyáresték, terasz.
Borvidék: TOKAJ - HEGYALJA

 

   
 
  Sauska Rosé 2010



A villányi és siklósi területekről kézzel szüretelt szőlőből készült merlot, syrah, kékfrankos, cabernet és pinot házasítás megjelenése óta egyike a legnépszerűbb rozéknak a Bortársaságnál.

Telt zamatú, illata és íze gyümölcsös, tiszta, intenzív, friss eperrel a középpontban. Rozsdamentes acéltartályban, hűtött, irányított erjesztéssel készült a villányi pincében.
Borvidék: VILLÁNY

 

   
 
  Légli Rosé 2010 Balatonboglár



A pince alapsorozatának rozéja. Friss, ropogós, üde savú, virágos illatú bor. Világos hagymahéj színét a rövid héjon áztatásnak köszönheti. A mindennapok könnyed rozébora.
Borvidék: DÉL-BALATON

 

   
 
 

Takler Kadarka Siller 2009



Könnyű, fűszeres sillerbor, magában is frissítő élmény de ételekhez is kiváló.
A magyar konyha paprikás és paradicsos olasz ételek tökéletes kísérője.
12-13°C-on fogyasszuk.
Borvidék: SZEKSZÁRD

 

   
 
 

Gere Portugieser 2009



Könnyedség, lendület, elsődleges gyümölcsjegyek, jó ihatóság - minden, ami egy portugiesert azzá tesz, ami. Könnyed, lendületes, frissen gyümölcsös, jól iható borrá.
Borvidék: VILLÁNY

 

   
 
  Dúzsi Leányvári Kékfrankos 2007



Színében mély málna, illatában sűrű meggy. A szőlő a Dúzsi-szortimentből már jól ismert sióagárdi Leányvár-dűlőben termett, majd 15-16 hónapig érlelődött használt ászokhordóban. Karcsúbb, élénk savú kékfrankos, hétköznapokra.
Borvidék: SZEKSZÁRD

 

   
 
  Sebestyén ICZE Cuvée 2007



Az idei borvásár kiemelt tétele, amelyet sokan ismernek már, de szeretnénk, ha sokkal többen megszeretnének. Ezért adtunk rá a termelővel közösen egy hónapig egészen kivételes, árat.
Borvidék: SZEKSZÁRD

 

   
 
  Konyári Loliense Fehér 2009 Balatonlelle



Alapanyagát alacsony kordonos művelésű szőlő adja, maximum másfél kilós tőkénkénti terheléssel. Acélban erjedt és reduktív körülmények között érett, mielőtt kovaföld-szűrést követően 2010 áprilisában palackba került. A fehér Loliense illatában ezúttal is a sauvignon blanc dominál. Kevés pezsgés és friss savak szolgáltatják a frissítő, szomjoltó, balatoni fehérbor érzést. Grapefruitos illat és íz, szájban kerek zamatok, kis fanyarsággal.
Borvidék:DÉL-BALATON

 

   
 
  St. Andrea Örökké 2009



Érett, gazdag, rendkívül komplex egri házasítás a 2009-ben legjobbnak értékelt alapanyagokból. Hét szőlőfajta, fahordós erjesztés saját élesztőkkel és 3-5 hektós fahordós érlelés. Mélyebb ízek, melegebb tónusok.
Borvidék: EGER

 

   
 
  Figula Szilénusz 2007 Balatonfüred



Hagyományos módon, az egy napon, egybe szüretelt szőlők házasításával készült igazi termőhelyi bor. Olaszrizling, szürkebarát, chardonnay és semilon egzotikusan gyümölcsös, vaníliás, vastag, széles bora a birtok legszebb területeiről.
Borvidék: BALATONFÜRED-CSOPAK

 

   
 
  Sauska Chardonnay 2009



Érett, aranysárga szín, kis zöldes beütéssel, orrában mezei virágok és citrusok. A szájban tiszta, érett, mégis élénk. Finom egyensúlyú, hosszú bor
Borvidék: VILLÁNY

 

 
 

 
  Légli Gesztenyés Riesling Válogatás 2007 Balatonboglár



A Gesztenyés-dűlő túlérett, néhol botrytiszes szemeiből született rizlingválogatás. Tartalmas, izgalmas, komoly bor, amely az elzászi, mózeli stílust idézi. Érettség, kifinomultság, elegáns savak jellemzik.
Borvidék: DÉL-BALATON

 

 
 

 
  Konyári Sessio 2008 Balatonlelle



Boglár és Lelle Öreghegyi és Berki ültetvényeiről szüretelt, 70%-ban merlot-ból, 30%-ban cabernet sauvignonból házasított különleges minőségű vörösbor. A többségében régi, 25 éves tőkék termését fakáciban erjesztették, három hétig áztatták, majd 14 hónapon át barrique hordóban érlelték, mielőtt februárban palackba került.
Borvidék: DÉL-BALATON

 

 
 

 
  Sebestyén Grádus 2006



A pince csúcsborát ezúttal is a Bordeaux-i hármas, merlot, sauvignon és franc adja az Iván-völgy- és Görögszó-dűlőkből. Nagy koncentrációt sejtető, feketébe hajló, tetszetős szín. Illata kezdetben kissé animális, később átveszi helyét a fűszeresség (szegfűszeg) és az erdei gyümölcsök. Karakán, nagy erejű vörösbor, markáns tanninjai végig feszesen tartják. Hosszú lecsengés.
Borvidék: SZEKSZÁRD

 

 
 

 
  Takler Cabernet Franc 2008



Kellemesen bársonyos, vörös bogyós gyümölcsös, fajtajelleges, közepesen testes, jól iható vörösbor kerek tanninnal. A másod-harmadtöltésű hordók finom fásságával.
Borvidék: SZEKSZÁRD

 

 
 

 
 

Tiffán Cuvée Carissimae 2007



50% Cabernet sauvignon 40% Merlot 10% Cabernet franc. Kizárólag a Kopár-dűlő termése. Cabernet sauvignon, Merlot és Cabernet franc házasítása. Mélysötét szín, a dűlőre jellemző kedvesség, elegancia és csodálatos egyensúly. A bor francia tölgyfahordó illat-és ízjegyei tökéletes harmóniában vannak a bor gyümölcsességével. Komplexitás, krémes lefutás, hosszú utóíz.
Borvidék: VILLÁNY


 

 
 

 
 

Sauska Cuvée 7 Villány 2007 Magnum



Házasítás: merlot 42%, cabernet sauvignon 26%, cabernet franc 22%, syrah 10%
Erjesztés: tartályban, vadélesztővel, beoltás nélkül.
Érlelés: 17 hónapon át, 225 literes bordói újfahordóban. (francia 97%, amerikai 3%), derítés, szűrés nélkül.
Palackozás dátuma: 2009. május
Stílus: mély tónusú, elegáns színű, tiszta, intenzív, jó fellépésű markáns, hosszú, tüzes és érett. Karakteres, komoly tannin, feszes és finom, még a palackérés elején.
Savtartalom: 5,8 g/l
Alkoholfok: 15,0%

Borvidék: VILLÁNY

 

 


 
 
English German Japanese Russian Slovak Hungarian

A legfinomabb kávé!

kv4_bagyoly
eskisehirbayanlar.com eskisehirescortlar.net bursaescorttr.com bursadaescortlar.org antalyaescort.pw